Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newville C.F. (315531) - Kongsvinger IL 2 (1372111) » 649218425: T61/J6/VI

Liga 649218425 Información oficial sobre el partido 649218425 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VI.279 (14597)

Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 2 - 1 Kongsvinger IL Alineación oficial del equipo 'Kongsvinger IL' en el partido
Barkın Heybet (28') 1 - 0
Aleksy Fiutkowski (40') 2 - 0
2 - 1 Raúl Robles Sánchez (85')
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 2 - 1 Kongsvinger IL Alineación oficial del equipo 'Kongsvinger IL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 5 - 1 Kongsvinger IL Alineación oficial del equipo 'Kongsvinger IL' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newville C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Barkın Heybet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Newville se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Newville pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aleksy Fiutkowski va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Newville va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sjoerd Tijsterman va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Klaus-Philipp Dinse.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Sjoerd Tijsterman va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Renato Popolo per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Klaus-Philipp Dinse va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Renato Popolo de Newville va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Carlos Manuel Malaspina gairebé va marcar per a Newville des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Newville ho intentava per la dreta per mitjà de Sevastianos Chrisafidis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barkın Heybet de Newville va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kongsvinger IL

Goles Goles

  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Adelso Boscán va anar directament als peus de Raúl Robles Sánchez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Kongsvinger va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mario Gutiérrez va desviar el xut final de Adelso Boscán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ofer Kariv de Kongsvinger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.