Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelotas Unidas FC (313105) - danielettos (1370817) » 649218289: T61/J14/VI

Liga 649218289 Información oficial sobre el partido 649218289 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.276 (14594)

Los trocolos Alineación oficial del equipo 'Los trocolos' en el partido 2 - 2 Hispaplexing Alineación oficial del equipo 'Hispaplexing' en el partido
Pavel Gärtner (29') 1 - 0
1 - 1 Cecil Constant (39')
Pavel Gärtner (74') 2 - 1
2 - 2 Fernando Ovando (80')
Los trocolos Alineación oficial del equipo 'Los trocolos' en el partido 2 - 2 Hispaplexing Alineación oficial del equipo 'Hispaplexing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los trocolos Alineación oficial del equipo 'Los trocolos' en el partido 3 - 0 Hispaplexing Alineación oficial del equipo 'Hispaplexing' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los trocolos

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): trocolos va agafar avantatge al minut 29 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Pavel Gärtner fent així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va premiar trocolos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pavel Gärtner va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Nelio Ibáñez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Sonny Hove del trocolos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Millán per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcos González Chacín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): trocolos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Mario Kaindl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Raimundo Gimenez Adaní que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sonny Hove quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Nelio Ibáñez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de trocolos.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Olmos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thorben Pech-Wimmer.

Hispaplexing

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del trocolos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cecil Constant la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hispaplexing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 39.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fernando Ovando per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Ubilla de Hispaplexing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Ovando de Hispaplexing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.