Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Konectao FC (490131) - Unión Penosa (1418801) » 649216787: T61/J2/VI

Liga 649216787 Información oficial sobre el partido 649216787 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.250 (14568)

Konectao FC Alineación oficial del equipo 'Konectao FC' en el partido 2 - 2 Atlètic Sabadell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sabadell' en el partido
0 - 1 Marc Montrabeta (41')
0 - 2 Marc Montrabeta (68')
Félix Martínez (75') 1 - 2
Félix Martínez (80') 2 - 2
Konectao FC Alineación oficial del equipo 'Konectao FC' en el partido 2 - 2 Atlètic Sabadell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Konectao FC Alineación oficial del equipo 'Konectao FC' en el partido 0 - 4 Atlètic Sabadell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sabadell' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konectao FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Balázs Petőcz va descol·locar totalment la defensa contrària i Félix Martínez no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Konectao. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Félix Martínez va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eudosio Granxa.

Atlètic Sabadell

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Sabadell agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marc Montrabeta amb mestria.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sabadell. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Marc Montrabeta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Marc Montrabeta va estar a punt de posar per davant a Sabadell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ricardo Pimentel va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Íñigo López Losada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Juan Sáez va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sabadell que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marc Montrabeta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Gabriel-Cristian Moldoveanu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sabadell va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Sabadell quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gabriel-Cristian Moldoveanu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Trastemírez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Toni Naranjo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Marc Montrabeta de Sabadell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Humberto Soares de Sabadell amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Íñigo López Losada de Sabadell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.