Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malakito de memphis fc (310959) - Dynamo Latveria (311839) » 649216646: T61/J9/VI

Liga 649216646 Información oficial sobre el partido 649216646 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.247 (14565)

JUDESO Alineación oficial del equipo 'JUDESO' en el partido 1 - 0 Dynamo Latveria Alineación oficial del equipo 'Dynamo Latveria' en el partido
Massimiliano Lamandini (89') 1 - 0
JUDESO Alineación oficial del equipo 'JUDESO' en el partido 1 - 0 Dynamo Latveria Alineación oficial del equipo 'Dynamo Latveria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JUDESO Alineación oficial del equipo 'JUDESO' en el partido 4 - 0 Dynamo Latveria Alineación oficial del equipo 'Dynamo Latveria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUDESO

Goles Goles

  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): JUDESO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 89 Massimiliano Lamandini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): JUDESO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vissarionas Kakouros va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucas Puel.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Prospero Guazzarri es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a JUDESO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Prospero Guazzarri, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniele Günthart va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yonathan Keur de JUDESO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Cavarzere.

Dynamo Latveria

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pelaxio Yebra de Latveria va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Casimiro Encinas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Manel Sanmatías va estar a punt de posar per davant a Latveria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krištof Ploj va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Aniceto Albaladejo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Latveria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Pelaxio Yebra va quedar-se sol davant el porter Krištof Ploj, però aquest va poder aturar el xut.