Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica Pazguata (798330) - Altozano F.C (992064) » 649213205: T61/J3/VI

Liga 649213205 Información oficial sobre el partido 649213205 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.186 (14504)

Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 3 - 1 SergiMCYT Alineación oficial del equipo 'SergiMCYT' en el partido
Xavier Marsé (12') 1 - 0
Steve Ockham (28') 2 - 0
Andrei-Ştefan Cută (41') 3 - 0
3 - 1 Uxiel Cru (77')
Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 3 - 1 SergiMCYT Alineación oficial del equipo 'SergiMCYT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido 8 - 0 SergiMCYT Alineación oficial del equipo 'SergiMCYT' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompédica Pazguata

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Balompédica va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Xavier Marsé va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Balompédica va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Steve Ockham va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Andrei-Ştefan Cută va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Ramon Arnall va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Sünke Recklinghausen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Jorge Abruñedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petri Huikuri de Balompédica va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Sünke Recklinghausen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

SergiMCYT

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balompédica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Uxiel Cru la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SergiMCYT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Uxiel Cru ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paul Muhm va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 32, i va passar la pilota a Nadir Paritzki, però aquest no va encertar a marcar.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del SergiMCYT va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jan-Krister Andreasson no va poder controlar.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Nadir Paritzki ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Darius Berrymann el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Darius Berrymann va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan-Krister Andreasson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.