Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teofilos F. C (493357) - Darko Lalatovic FC (1418627) » 649210482: T61/J8/VI

Liga 649210482 Información oficial sobre el partido 649210482 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.137 (14455)

Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido 1 - 1 Darko Lalatovic FC Alineación oficial del equipo 'Darko Lalatovic FC' en el partido
0 - 1 Rafael Bergua (79')
Dietger Sennesael (81') 1 - 1
Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido 1 - 1 Darko Lalatovic FC Alineación oficial del equipo 'Darko Lalatovic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido 3 - 0 Darko Lalatovic FC Alineación oficial del equipo 'Darko Lalatovic FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teofilos F. C

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dietger Sennesael va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Teofilos empatava el partit, 1 a 1, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Guillaume Watel del Teofilos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincent Leininger va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Seth Kauffman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Johan Lassen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teofilos.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Teofilos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ingo Ollesch en un 1 contra 1 amb el porter Seth Kauffman, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Ingo Ollesch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Guillaume Watel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enn Muna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Darko Lalatovic FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Rafael Bergua va superar per velocitat César Lavalle per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Lalatovic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Stanislav Láznička va quedar-se sol davant el porter Floribert de Ladon, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Lalatovic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Raúl Viergol des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marek Trtala que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Rafael Bergua de Lalatovic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.