Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intercity C.F. (436561) - Tezanos F.C. (1369723) » 649208997: T61/J1/VI

Liga 649208997 Información oficial sobre el partido 649208997 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.111 (14429)

Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 2 - 1 Gorkamon CF Alineación oficial del equipo 'Gorkamon CF' en el partido
0 - 1 Florin Cireş (20')
Daniel Guendica (56') 1 - 1
Rafael Eransus (89') 2 - 1
Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 2 - 1 Gorkamon CF Alineación oficial del equipo 'Gorkamon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 2 - 0 Gorkamon CF Alineación oficial del equipo 'Gorkamon CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larsson Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gorkamon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Guendica la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Larsson es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 56.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Larsson prenia la batuta de l'encontre al minut 89, quan en Rafael Eransus va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en David Mouré Romanillos va entorpir al marcador d'en Vladimir Nachev per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Michel Laubach arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Larsson per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Guendica, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Larsson per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan David Mouré Romanillos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Larsson va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Thibault Daligault la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thibault Daligault de Larsson la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gorkamon CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Florin Cireş va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Florin Cireş va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Adrián Villodas, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Chesus Jaén, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrián Villodas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionuţ-Daniel Duluman de Gorkamon es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ralf Veedla, el jugador de Gorkamon va ser expulsat al minut 89.