Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esguevillas C.F. (118144) - C.D As Pontes (993171) » 649208052: T61/J3/VI

Liga 649208052 Información oficial sobre el partido 649208052 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.94 (14412)

Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 0 - 3 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
0 - 1 Joaquín Espantoro (86')
0 - 2 Miguel Rueda Tomás (87')
0 - 3 Rasmus Bork (87')
Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 0 - 3 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 2 - 4 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esguevillas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benedicto Maestre Zapata va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Đào Khắc Đản va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Señorans estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Marín Díez, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Dave Blears va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Esguevillas.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): Esguevillas va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 88, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Liberto Ramos Platón de Esguevillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Liberto Ramos Platón de Esguevillas per doble groga al minut 79.

Venta CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): En Joaquín Espantoro va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 86. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Rueda Tomás de Venta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 87 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Rasmus Bork va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 3 per a Venta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Espantoro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Venta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Juanes va desviar el xut final de Jesús Cana Galindo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Robinson López va estar a punt de posar per davant a Venta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Juanes va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Alfred Jasak va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Juanes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Esguevillas. La jugada d'estratègia del Venta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robinson López va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.