Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tudepagüer (315404) - Blaugrana Forever (1431903) » 649207717: T61/J3/VI

Liga 649207717 Información oficial sobre el partido 649207717 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.88 (14406)

Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido 0 - 0 Chelulin Alineación oficial del equipo 'Chelulin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido 1 - 0 Chelulin Alineación oficial del equipo 'Chelulin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudepagüer

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Felipe Serón quasi marca en una jugada assajada de córner que Keenan Melmeth havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Keenan Melmeth va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Zacaries Blai va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Derk Woneem de Tudepagüer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Derk Woneem es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Emilio Padrón de Tudepagüer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chelulin

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chelulino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Mañas va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Chelulino van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Ulzurrún no va ser gens encertat.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Mañas va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 42. En Teobaldo Hospital va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Teobaldo Hospital va rebre molts aplaudiments. Al minut 43 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chelulino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Troya, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chelulino van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Georgi Karamihaylov va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Adrian Oprişcan, el jugador de Chelulino va ser expulsat al minut 34.