Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FutRoller F.C. (991759) - UD CASARES (441091) » 649202119: T61/J3/V

Liga 649202119 Información oficial sobre el partido 649202119 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / V.244 (5759)

FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 2 - 3 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
Carlos Ulla (18') 1 - 0
Dariusz Nowina-Konopka (69') 2 - 0
2 - 1 Tito Pisconte (77')
2 - 2 Freddy Dunford (82')
2 - 3 Fabio Simionato (87')
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 2 - 3 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 1 - 2 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FutRoller va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlos Ulla, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Dariusz Nowina-Konopka de FutRoller es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Jakub Feliga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FutRoller se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abel Horta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitrije Trifunović.

Real Kasky Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Kasky seguien lluitant fins al final. Al minut 77, fruit d'aquests esforços, Tito Pisconte va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Kristof Debaisieux entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kasky, un peu providencial d'en Freddy Dunford va situar el 2-2 al panell digital.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Kasky va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 87, quan Fabio Simionato, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kasky van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tito Pisconte va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Manlio Kesman al minut 17 semblava entrar, però Luca Fornarini va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kevyn Dutordoir va fer una jugada per la banda esquerra, però Luca Fornarini va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 68, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luca Fornarini va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kristof Debaisieux des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Manlio Kesman completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Tito Pisconte va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luca Fornarini va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdravko Goranov de Kasky va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.