Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aruccina F.C. (124330) - UD CASARES (441091) » 649202109: T61/J1/V

Liga 649202109 Información oficial sobre el partido 649202109 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / V.244 (5759)

Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 1 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
Casimiro Tarín (5') 1 - 0
1 - 1 Kristof Debaisieux (71')
Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 1 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 3 Real Kasky Team Alineación oficial del equipo 'Real Kasky Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Chamberi

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Chamberi prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Casimiro Tarín va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vitaliy Maiorov de Chamberi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Jorge Moreno Barba es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Joan Pol Gilavert, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan José María Granulles de Chamberi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Vicent Colillas del Chamberi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Herminio Marcos Igualada de Chamberi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Kasky Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kevyn Dutordoir sempre és una garantia. Al minut 71, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Kristof Debaisieux marcar el 1 - 1 per al Kasky.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Kasky creava perill des de la dreta al minut 13, però en Antero Guldrís, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Benito Di Bartolo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Biel Bigorra va fer una jugada per la banda esquerra, però Antero Guldrís va aturar el seu xut.