Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESPEINADOS FC (1336417) - Céltic de Marcdos (1459399) » 649201763: T61/J12/V

Liga 649201763 Información oficial sobre el partido 649201763 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.237 (5750)

E Street F.C Alineación oficial del equipo 'E Street F.C' en el partido 3 - 0 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
Julian Durawa (26') 1 - 0
Stephan Knoch (38') 2 - 0
Ctibor Krempaský (41') 3 - 0
E Street F.C Alineación oficial del equipo 'E Street F.C' en el partido 3 - 0 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
E Street F.C Alineación oficial del equipo 'E Street F.C' en el partido 1 - 2 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
Tiene suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E Street F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marcdos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Julian Durawa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Street es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 26.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stephan Knoch, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de Street va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ctibor Krempaský va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lech Drozdowicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Céltic de Marcdos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Toni Zatón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Bertolo Tirapu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Marcdos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Raimundo de Ramirás va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Marcdos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Raimundo de Ramirás no va poder controlar.