Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santpeterfisherman (1337744) - Torones (1458436) » 649199841: T61/J8/V

Liga 649199841 Información oficial sobre el partido 649199841 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.203 (5716)

santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 1 - 0 Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido
Jesús Cabilla (59') 1 - 0
santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 1 - 0 Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 2 - 0 Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de santpeterfisherman Jesús Cabilla va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. George Vâlcu va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Niko Orjatsalo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): santpeterfisherman va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Niko Orjatsalo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Juan Luis Sáez de santpeterfisherman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Luis Sáez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomàs Guisset de santpeterfisherman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Torones

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Joona Niiniharju va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Gabriel Morel de Torones, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Morel va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tommi Tammisto va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Aba Gazit va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Helge Peter Kilian que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Gabriel Morel quasi aconsegueix empatar per Torones al minut 91, però Miguel Martínez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.