Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Komando Villanueva (800594) - Real ffunness (797138) » 649199340: T61/J8/V

Liga 649199340 Información oficial sobre el partido 649199340 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / V.194 (5707)

Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 2 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
José Ignacio Marín Pérez (42') 1 - 0
1 - 1 Tomo Primc (54')
1 - 2 Luis Campano (87')
José Ignacio Marín Pérez (90') 2 - 2
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 2 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando Villanueva

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Fedor Dover sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company José Ignacio Marín Pérez marcar el 1 - 0 per al Komando V..
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 del partit, el jugador José Ignacio Marín Pérez de Komando V. va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ken Merkle-Schilz va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Pánfilo Préstamo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Wojciech Koziara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Joan Baptista Graus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fedor Dover va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 86 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Ignacio Marín Pérez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, José Ignacio Marín Pérez de Komando V. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real ffunness

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Darío Vera arribés a peus de Tomo Primc, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ffunness el 1 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): ffunness agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis Campano amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Neftalí Vilaseca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gunnar Gräbitz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Pedro Cañaveral de ffunness, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tomás do Coruto va entorpir al marcador d'en Pepito Echebelz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Neftalí Vilaseca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tomo Primc es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.