Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bamboo (1418362) - bar el rincon (1456518) » 649196853: T61/J3/V

Liga 649196853 Información oficial sobre el partido 649196853 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / V.150 (5663)

FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 2 - 1 bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido
0 - 1 Alejandro Quevedo (16')
Norouz Khalifeh (26') 1 - 1
Norouz Khalifeh (48') 2 - 1
FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 2 - 1 bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 5 - 1 bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bamboo

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Norouz Khalifeh de Bamboo va aconseguir igualar el partit al minut 26, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 48 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Norouz Khalifeh llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Fausto Venezia va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Norouz Khalifeh, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Eztebe Olaldebergara va superar els defenses rivals per velocitat al minut 19 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Arturo Abbiati va marxar de Jesús Aliau en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Bamboo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Viktor Kubínek quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Anthony Cureau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Karl Jandl va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Arturo Abbiati gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Karl Jandl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en César Gozalbo va rematar alt.

bar el rincon

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Alejandro Quevedo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el rincon va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juri Pellanda s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 67 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gumersindo Peker va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): Al minut 49 en Jesús Aliau va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Leray.