Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lospalas (1339078) - cazalegueño C.D. (118948) » 649195882: T61/J12/V

Liga 649195882 Información oficial sobre el partido 649195882 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.132 (5645)

lospalas Alineación oficial del equipo 'lospalas' en el partido 0 - 2 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
0 - 1 Alejandro Lumbreras (10')
0 - 2 Dani Enguídanos (54')
lospalas Alineación oficial del equipo 'lospalas' en el partido 0 - 2 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lospalas Alineación oficial del equipo 'lospalas' en el partido 3 - 2 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,1 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lospalas

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Shani Stauber va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Shani Stauber va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Shani Stauber va poder marcar per a lospalas en un servei de cantonada picat per en Ervín Straka quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

cazalegueño C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Alejandro Lumbreras de cazalegueño va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Dani Enguídanos de cazalegueño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a cazalegueño al minut 7, però el xut de Bartholdus Ollram va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristian-Florin Tulea després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Holas va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Dani Enguídanos de cazalegueño va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bartholdus Ollram al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian-Florin Tulea de cazalegueño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.