Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Bauto (1416903) - Íllar Club (799385) » 649195290: T61/J4/V

Liga 649195290 Información oficial sobre el partido 649195290 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / V.122 (5635)

Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 1 - 3 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
Ramon Trenc (6') 1 - 0
1 - 1 Casiano Ysasi (15')
1 - 2 Víctor Vega Collantes (58')
1 - 3 Nèstor Rocavert (89')
Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 1 - 3 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 4 - 2 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Bauto

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Ramon Trenc, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 7 quan Ramon Trenc de Bauto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ramón Ramos-Argüelles del Bauto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bauto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Viniambres, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Haníbal Meijide.

Íllar Club

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Casiano Ysasi va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Íllar es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Víctor Vega Collantes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Nèstor Rocavert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 3 per a Íllar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Nèstor Rocavert va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Íllar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antenor de Lugo va desviar el xut final de Óscar Barros Aguado després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Ignacio Campa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Israel Pinillos al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Barros Aguado de Íllar es va guanyar la targeta groga merescudament.