Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stars Of Fantasy (30597) - Amargats (1333511) » 649193744: T61/J10/V

Liga 649193744 Información oficial sobre el partido 649193744 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.94 (5607)

Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 0 - 1 Amargats Alineación oficial del equipo 'Amargats' en el partido
0 - 1 Purev Chagatai (84')
Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 0 - 1 Amargats Alineación oficial del equipo 'Amargats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 3 - 0 Amargats Alineación oficial del equipo 'Amargats' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stars Of Fantasy

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Calatañazor va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Handi Esteibar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Fantasy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Marc Payeras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en José Lera Hernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fantasy.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Yiannakis Tsorlinis es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Fantasy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Payeras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thomas Vedersø.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abel Zaragueta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Rafael 'Velociraptor' Villaluenga de Fantasy va intentar batre la porteria rival al minut 86 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Petr Šusta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Amargats

Goles Goles

  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Amargats Purev Chagatai va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Petr Šusta va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del Amargats no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jaume Madriles perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Celino Medina Velasco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Păunică va aconseguir desviar el seu xut a córner.