Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Aversi (993904) - C.E.Ravanets (310603) » 649189250: T61/J6/V

Liga 649189250 Información oficial sobre el partido 649189250 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.14 (5527)

FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 4 - 0 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Denis Ahrendts (44') 1 - 0
Alessio Belcredi (44') 2 - 0
Fermín Sanz (44') 3 - 0
Víctor Manuel Peón de Rey (57') 4 - 0
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 4 - 0 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 3 - 0 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aversi

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Aversi prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Denis Ahrendts va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Aversi va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alessio Belcredi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fermín Sanz va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Aversi va augmentar la diferència quan Víctor Manuel Peón de Rey no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Enrique Arcaya va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Manuel Peón de Rey rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Aversi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alessio Belcredi en un 1 contra 1 amb el porter Villy Svare, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Aversi es va veure beneficiat per la polèmica al minut 43, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Denis Ahrendts va relliscar al moment de fer el xut i el porter Villy Svare no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Alessio Belcredi gairebé va marcar per a Aversi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): En Alejandro Eril va llançar un penal al minut 75. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Roman Waggerl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josue Montes.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Roman Waggerl de Aversi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.E.Ravanets

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): C.E.Ravanets van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Saturno Mantiñán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Saturno Mantiñán quasi aconsegueix empatar per C.E.Ravanets al minut 44, però Teofilo Desmás va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ruperto López Ramos gairebé marca per a C.E.Ravanets al minut 44 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de C.E.Ravanets, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Seymour Wilmot va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.