Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vios (801413) - Tapiac (1367364) » 649187521: T61/J8/IV

Liga 649187521 Información oficial sobre el partido 649187521 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.47 (3470)

Vios Alineación oficial del equipo 'Vios' en el partido 3 - 1 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
Andrés Balsa (21') 1 - 0
1 - 1 Rodolfo Matus (23')
Raúl Fábreges (60') 2 - 1
Jesús Culeta (67') 3 - 1
Vios Alineación oficial del equipo 'Vios' en el partido 3 - 1 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vios Alineación oficial del equipo 'Vios' en el partido 3 - 0 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vios

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ChiQyPum. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andrés Balsa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 21.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vios contenien la respiració mentre en Raúl Fábreges s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Culeta va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Velaostegui al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aron Goa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Javier Concha gairebé va marcar per a Vios des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jusèp Loís Busom una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Rafael Velaostegui va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jesús Culeta de Vios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

rEal ChiQyPum

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rodolfo Matus de ChiQyPum va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ChiQyPum va anar a parar a la dreta de l'atac on en Youbert Raphael, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ChiQyPum va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lamar Graves, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24 en Witold Justa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.