Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jotabe (1579248) - Oslo F.C. (995224) » 649187438: T61/J1/IV

Liga 649187438 Información oficial sobre el partido 649187438 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.46 (3469)

jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 4 - 2 Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido
0 - 1 Fernando Orte (3')
0 - 2 Fernando Orte (19')
Rafael Uzbertiz (20') 1 - 2
Josep Antoni Doló (42') 2 - 2
Josep Antoni Doló (43') 3 - 2
Josep Antoni Doló (73') 4 - 2
jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 4 - 2 Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 3 - 3 Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jotabe

Goles Goles

  • 101 Minuto 20 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Rafael Uzbertiz, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a jotabe.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el jotabe va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josep Antoni Doló, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): jotabe va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 43 Josep Antoni Doló va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Josep Antoni Doló va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Joan Enric Fanés va poder marcar per a jotabe en un servei de cantonada picat per en Ikhzi Touhami quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Simeón Goyanes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jotabe ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Uzbertiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jotabe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Martín Ardiles, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martín Ardiles de jotabe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Oslo F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fernando Orte es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a Oslo l'avantatge per 0 - 2. Fernando Orte en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Guillermo Torres va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Harald Braunegg va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Oslo creava perill des de la dreta al minut 64, però en Harald Braunegg, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Manuel Raventos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fernando Orte va fer una jugada per la banda esquerra, però Harald Braunegg va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Patryk Citak de Oslo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Orte de Oslo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.