Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDLOGROÑES AUTENTICO (435027) - Nigerios FC (441099) » 649187114: T61/J4/IV

Liga 649187114 Información oficial sobre el partido 649187114 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / IV.40 (3463)

CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido 1 - 3 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
0 - 1 Sergio 'Bala Perdida' Viguera (19')
Salvador Jordi (26') 1 - 1
1 - 2 Noel Motyovszki (48')
1 - 3 Juan Espel (89')
CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido 1 - 3 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido 1 - 3 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDLOGROÑES AUTENTICO

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Artur Tłoczny la va rematar Salvador Jordi amb una magnífica volea que va fer pujar per a CDLOGROÑES el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Jorge Enrique Lombo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CDLOGROÑES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): CDLOGROÑES van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 42 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Josep Arnau Uriach no va ser gens encertat.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El CDLOGROÑES va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Paul Bengoa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Salvador Jordi hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Enrique Lombo no s'ho podia creure.

Nigerios FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Sergio 'Bala Perdida' Viguera va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nigerios i marcant el 0 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): Nigerios agafava avantatge al minut 48 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Noel Motyovszki amb mestria.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Juan Espel va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Nigerios.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gheorghe Hagi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Jerzy Kokoszewski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Noel Motyovszki que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Nicola Scabini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafael Leal Caballero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Nigerios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Alexandru-Florin Sterpan va quedar-se sol davant el porter Rafael Leal Caballero, però aquest va poder aturar el xut.