Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rotor Volgogrado (312726) - Els fumats vallencs (125571) » 649187032: T61/J12/IV

Liga 649187032 Información oficial sobre el partido 649187032 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / IV.38 (3461)

Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido 3 - 0 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
Stefan Mühlenbrücke (65') 1 - 0
Sebastian Rogan (79') 2 - 0
Stefan Mühlenbrücke (80') 3 - 0
Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido 3 - 0 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido 2 - 0 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotor Volgogrado

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Stefan Mühlenbrücke va donar a ROTOR un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Silvano Vaz va anar a parar al cap de Sebastian Rogan que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a ROTOR el 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ROTOR a 3 - 0. Stefan Mühlenbrücke va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Mühlenbrücke va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Casimiro Pinardi va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Nedelcho 'Soviet Soldier' Ilivanov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ROTOR.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a ROTOR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebastian Rogan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silvano Vaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant David Barcelona va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 91 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Wilhelm Tylicki, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Els fumats vallencs

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Daimar Tagu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del vallencs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ayoub Welam, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pau Miró, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.