Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaCity FC (1457592) - Estoy to ciego F.C. (121638) » 649186845: T61/J7/IV

Liga 649186845 Información oficial sobre el partido 649186845 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / IV.35 (3458)

Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 2 - 0 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
Sören Ole Clausthaler (32') 1 - 0
何 (He) 小益 (Xiaoyi) (70') 2 - 0
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 2 - 0 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 1 - 1 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziro Club Sportivo

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Sportivo s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Sören Ole Clausthaler per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sportivo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en 何 (He) 小益 (Xiaoyi).

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Yudhi Flores va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Sportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sören Ole Clausthaler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Humbert d’Hamecourt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Sören Ole Clausthaler, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Porfirio Paz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Erman Kutulmuş va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Sören Ole Clausthaler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Erman Kutulmuş va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Porfirio Paz de Sportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estoy to ciego F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Estoy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Asier Martín de Armas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Estoy va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tivadar Györkös que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Armin Eisminger va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Asier Martín de Armas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Eliah Andersson no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Eduard Pellicer de Estoy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.