Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Bories (796979) - independiente de Catalunya (1433822) » 648250784: T61/R1

Copa 648250784 Información oficial sobre el partido 648250784 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Rey en el Norte Alineación oficial del equipo 'Rey en el Norte' en el partido 2 - 6 Chemical Team Alineación oficial del equipo 'Chemical Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rey en el Norte Alineación oficial del equipo 'Rey en el Norte' en el partido 1 - 3 Chemical Team Alineación oficial del equipo 'Chemical Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rey en el Norte

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Renzo San Román va pentinar un córner cap al segon pal que Darren Steele va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Darren Steele, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Norte se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olaf Nores va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Carlos Niño va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Franciszek Naczk va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Martín Gómez Sánchez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Darren Steele no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Louis Lindele de Norte es va guanyar la targeta groga merescudament.

Chemical Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jan Kućma quedar desmarcat i marcar per a Chemical al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 43, quan Jan Kućma va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chemical prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Torgva Arutiniani.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Chemical va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jan Kućma.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Chemical va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jan Kućma, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 5.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan Andrey Bogomaz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Óscar Vaca va estar a punt de posar per davant a Chemical amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dario Tosti va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Robertet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.