Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KIPAS TEAM (123046) - Valkyrie Team Euskadi (1596306) » 648250418: T61/R1

Copa 648250418 Información oficial sobre el partido 648250418 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

KIPAS TEAM Alineación oficial del equipo 'KIPAS TEAM' en el partido 6 - 3 Valkyrie Team Euskadi Alineación oficial del equipo 'Valkyrie Team Euskadi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KIPAS TEAM Alineación oficial del equipo 'KIPAS TEAM' en el partido 2 - 1 Valkyrie Team Euskadi Alineación oficial del equipo 'Valkyrie Team Euskadi' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KIPAS TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Jiri Heinola entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al KIPAS, un peu providencial d'en Arman Sabbe va situar el 1-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Arman Sabbe va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Furnari va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El KIPAS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Umberto Lucarini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): En Arman Sabbe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Cătălin-Radu Dobrescu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a KIPAS.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Arman Sabbe de KIPAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simó Santaeugènia en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Umberto Lucarini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de KIPAS, Spartaco Tragi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.

Valkyrie Team Euskadi

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KIPAS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Doms la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ValkEusKdi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 76.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marco Bello va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 83, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ValkEusKdi, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 94, Julio Fiorello de ValkEusKdi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Queirón de ValkEusKdi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Marco Bello de ValkEusKdi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ValkEusKdi, Diego Queirón, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcos Camuso. El marcador: 4 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de ValkEusKdi Pere Ramon Pijoan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marcos Camuso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.