Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naningagrillo (1458618) - Blue Newcastle (796221) » 648249931: T61/R1

Copa 648249931 Información oficial sobre el partido 648249931 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

SD Ballesteros Alineación oficial del equipo 'SD Ballesteros' en el partido 5 - 2 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SD Ballesteros Alineación oficial del equipo 'SD Ballesteros' en el partido 6 - 1 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Ballesteros

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 35 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Santiago Merino Pérez, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Ballesteros a l'empat.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Charles Morel s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Santiago Merino Pérez de Ballesteros aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Domingo Valea va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ballesteros i marcant el 4 - 2.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ballesteros a 5 - 2. Osorio Saa va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Charles Morel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ballesteros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Carl Wesnitzer de Ballesteros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Ballesteros ho intentava per la dreta per mitjà de Carl Wesnitzer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Calore de Ballesteros es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Blue Newcastle

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Newcastle va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jannes Weissenseel va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Miguel Montero va augmentar l'avantatge de Newcastle a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Miguel Montero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Miguel Montero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Javier Miguel Montero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bieito Cereixas va rematar amb l'empenya exterior desviat.