Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UTRILLAS EN PLAYOFF (1365011) - Villametrense cf (1416311) » 648249638: T61/R1

Copa 648249638 Información oficial sobre el partido 648249638 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

BalueFund Team Alineación oficial del equipo 'BalueFund Team' en el partido 1 - 0 Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BalueFund Team Alineación oficial del equipo 'BalueFund Team' en el partido 0 - 2 Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BalueFund Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Gilberto Masó va pentinar un córner cap al segon pal que Leintz Goizueta va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexandre Fortià va fer una magnífica centrada, però la rematada de Abel Espinós va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Villametrense. La jugada d'estratègia del BalueFund per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Satur Cianca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lapo Visini va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Julen Pera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Villametrense cf

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Salvador de Castellar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Yakov Kashkin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Salvador de Castellar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vali Iovu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Firmino da Conceição va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.