Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independiente-fc- (441393) - Trabenco19 (125270) » 648249019: T61/R1

Copa 648249019 Información oficial sobre el partido 648249019 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Independiente-fc- Alineación oficial del equipo 'Independiente-fc-' en el partido 7 - 0 Trabenco19 Alineación oficial del equipo 'Trabenco19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Independiente-fc- Alineación oficial del equipo 'Independiente-fc-' en el partido 4 - 1 Trabenco19 Alineación oficial del equipo 'Trabenco19' en el partido
Tiene bastante suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente-fc-

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Víctor Chicarro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Independiente-fc- va aconseguir el 2 - 0 quan Gábor Bukran va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Tarek Benlachtar de Independiente-fc- va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Cyril Kennel que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Independiente-fc- va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Lanuza Conesa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cyril Kennel la va rematar Tarek Benlachtar amb una magnífica volea que va fer pujar per a Independiente-fc- el 5 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Lucjan Licau de Independiente-fc- va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Miloš Luburić va augmentar l'avantatge de Independiente-fc- a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Sergio Lanuza Conesa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ntinos Kourmouzis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Garofoli de Independiente-fc- la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paulo Emílio Fialho de Independiente-fc- amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Trabenco19

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Trabenco19 van seguir progressant per la banda dreta. Cecilio Gonzáles va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Hugo Marcelo Jalif ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giacomo Silano.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Toni Donandt de Trabenco19 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.