Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real HTZ (798884) - SC ghaiteiros (118413) » 648248841: T61/R1

Copa 648248841 Información oficial sobre el partido 648248841 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Real HTZ Alineación oficial del equipo 'Real HTZ' en el partido 6 - 4 SC ghaiteiros Alineación oficial del equipo 'SC ghaiteiros ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real HTZ Alineación oficial del equipo 'Real HTZ' en el partido 2 - 0 SC ghaiteiros Alineación oficial del equipo 'SC ghaiteiros ' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real HTZ

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Narciso Marín va anar directament als peus de Frederick Calimez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 en Ovidio Olmos va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Real ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Almarza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Real a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Frederick Calimez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 es va veure una gran oportunitat per a Real per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Castilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Real, Ovidio Olmos, col·locà la pilota just a les mans d'en Pío Gorozica. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Real, Víctor Castilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ignacio Almarza de Real, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pío Gorozica en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Real Ángel Reyna no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pío Gorozica es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Narciso Marín anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Real.

SC ghaiteiros

Goles Goles

  • 135 Minuto 70 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Vittorio Alasia va demostrar la seva experiència quan al minut 70 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ghaiteiros el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dariusz Welenc va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelbar Rhouni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ghaiteiros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Biassi Bayor, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 115 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 115 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vittorio Alasia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rufino Busto de ghaiteiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Biassi Bayor va xutar fora per a ghaiteiros, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Rufino Busto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a ghaiteiros.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pío Gorozica va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Antonello Dibilio de ghaiteiros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.