Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Huerta Otea (990677) - MEquipo Daniel's (434317) » 647232807: T60/R6

Copa 647232807 Información oficial sobre el partido 647232807 en Hattrick

07.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 6

F.C. PAPUS ALEGRUS Alineación oficial del equipo 'F.C. PAPUS ALEGRUS' en el partido 8 - 9 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. PAPUS ALEGRUS Alineación oficial del equipo 'F.C. PAPUS ALEGRUS' en el partido 2 - 0 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PAPUS ALEGRUS

Goles Goles

  • 104 Minuto 21 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de ALEGRUS al minut 21. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Mürşit Birdal va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): Mürşit Birdal va aconseguir l'empat per a ALEGRUS mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): ALEGRUS equilibrava la balança al minut 75. En Mürşit Birdal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): ALEGRUS es va veure beneficiat per la polèmica al minut 12, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Mürşit Birdal va relliscar al moment de fer el xut i el porter Yochi Snof no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ALEGRUS Khalil Mansour Azzam quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Bogusz Forgiel va estar a punt d'empatar per a ALEGRUS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Yochi Snof va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 220 Minuto 98 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 98 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mürşit Birdal va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Iturrao de ALEGRUS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franco Lieth es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mürşit Birdal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ALEGRUS Željko Pejović no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jiří Řeháček es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Franco Lieth de ALEGRUS és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de ALEGRUS, Marko Giokas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Florian Kuraś de ALEGRUS va executar el tir amb una gran tècnica posant el 8 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Helcl xutant per a ALEGRUS va fer anar la pilota just on la volia, però Jiří Řeháček, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

MEquipo

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de MEquipo va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Doyle Hamilton.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Doyle Hamilton va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Josep Desset la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Stefaan Crevits va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a MEquipo.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Claude Denis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gust Biewesch va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 99 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MEquipo, l'equip va recuperar la pilota al minut 99 i va contraatacar. En Adriaan Uphoff va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 107 (Ocasión de contra por la derecha): Johnnie De Luca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MEquipo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmund Sanchez Heelsloot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Edmund Sanchez Heelsloot va clavar el 4 - 4 per a MEquipo amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Johnnie De Luca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a MEquipo.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Norris Nelis de MEquipo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Željko Pejović en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Josep Desset de MEquipo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Željko Pejović en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Dinu Neamţiu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Wiktor Ryszczuk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 9 per a MEquipo.