Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Tropezón de Berninches (1435906) - ROMPEBOTAS F.C (796516) » 647146825: T60/R5

Copa 647146825 Información oficial sobre el partido 647146825 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 0 - 2 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 1 - 3 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tropezón de Berninches

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Viggo Bonde des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Tropezón va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 88 que Glauco Randolo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Tropezón va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fernando Gaitán va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Glauco Randolo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ralph-Dieter Badtke de Tropezón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ROMPEBOTAS F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): ROMPEBOTAS agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Killian Hegewald amb mestria.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a ROMPEBOTAS l'avantatge per 0 - 2. Piatrok Saltykou en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): ROMPEBOTAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Axel Enyego va desviar el xut final de León Serrano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ROMPEBOTAS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Haymo Schletter va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vadim Mafteiu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): León Serrano de ROMPEBOTAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.