Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaFierra (797920) - Josep.A.S. (119106) » 647146804: T60/R5

Copa 647146804 Información oficial sobre el partido 647146804 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Athletic Regina Alineación oficial del equipo 'Athletic Regina' en el partido 5 - 4 Josep.A.S. Alineación oficial del equipo 'Josep.A.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Regina Alineación oficial del equipo 'Athletic Regina' en el partido 2 - 2 Josep.A.S. Alineación oficial del equipo 'Josep.A.S.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Regina

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Vaios Kesanopoulos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 113 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ionuţ Budiş va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 113.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Omer Gharaybeh va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Omer Gharaybeh, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Omer Gharaybeh va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ionuţ Budiş que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Ionuţ Budiş gairebé va marcar per a Athletic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Ionuţ Budiş quasi dona a Athletic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Soma Burai va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Frederic Fargas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Soma Burai de Athletic anava molt fort i col·locat però Frederic Fargas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ionuţ Budiş anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Athletic.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Arto Dahlberg de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Frederic Fargas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bjorn Ederveen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Frederic Fargas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Athletic i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Vaios Kesanopoulos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Frederic Fargas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Josep.A.S.

Goles Goles

  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Francisco Manuel Budia va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Erasmo Melo Souza va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Josep.A.S. posava el marcador 1 a 1.
  • 173 Minuto 103 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ivo Raynov va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Josep.A.S. creava perill des de la dreta al minut 43, però en Arto Dahlberg, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francisco Manuel Budia desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Piergiuseppe Ferrazzi va fer una jugada per la banda esquerra, però Arto Dahlberg va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Lluís Baseda va estar a punt de posar per davant a Josep.A.S. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arto Dahlberg va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ivo Raynov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Josep.A.S. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arto Dahlberg va desviar el xut final de Babak Tashakor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Alejandro Eristin de Josep.A.S. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Manuel Budia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Francisco Manuel Budia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat George Diallo xutant per a Josep.A.S. va fer anar la pilota just on la volia, però Arto Dahlberg, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Josep.A.S. Kirill Deryagin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Josep.A.S., Frederic Fargas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Josep.A.S. Ivo Raynov va intentar enganyar Arto Dahlberg amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.