Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peña Valencianista de León (122904) - efece F.C (1367827) » 647146511: T60/R5

Copa 647146511 Información oficial sobre el partido 647146511 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 1 - 3 Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 3 - 1 Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): PV LEÓN s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Luciano Cavalão per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rani Fadhil va rematar alt.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): PV LEÓN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Remko Slagmolen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Stanisław Makar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PV LEÓN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Damiano Bentivoglio de PV LEÓN va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Janne Metsänen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rani Fadhil, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Luciano Cavalão de PV LEÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tuaaseke F. C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Sergio Isuzquiza de Tuaaseke va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Tuaaseke va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 62. Pablo Jesús Pilides va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Tuaaseke va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Jesús Pilides.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Gilabert va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Tuaaseke van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Juan Carlos García-Rigueira va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andy Crouch després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jayro Merino va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Andy Crouch de Tuaaseke va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.