Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LECONDONI F.C. (121776) - Atletico Lorca (1455291) » 647041566: T60/R4

Copa 647041566 Información oficial sobre el partido 647041566 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 2 - 1 BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 3 - 1 BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Lovre Kukuljan llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Carlos López Obregón de LECONDONI aconseguir un gol al minut 94 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexander Kahlig va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Guillermo Aberasturi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Petar Genev quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): LECONDONI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tristan Holt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillermo Aberasturi.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Aller per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guillermo Aberasturi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marek Wytrykus va estar a punt de sentenciar el partit al minut 105, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Kahlig.
  • 514 Minuto 104 (Tarjeta roja directa): Al minut 104, Petar Genev de LECONDONI va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

BALON DE ORO

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del BALON va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Valcárcel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Poul Pedersen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gerardo Verola va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): El BALON creava perill des de la dreta al minut 101, però en Gerardo Verola, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Silvan Standen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toni Brenauer de BALON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Toni Brenauer de BALON per doble groga al minut 74.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 107, Casey Finney de BALON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.