Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llimacs again (435538) - Santfeliuenc FC (125336) » 647041527: T60/R4

Copa 647041527 Información oficial sobre el partido 647041527 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 0 - 1 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 2 - 0 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llimacs again

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del llimacs van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jhen Homero Garrido, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Sanfe va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Artús Paradís la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sanfe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paul-André Schlotfeld, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanfe van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de José Alfredo 'Destructor' González des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanfe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Xavier Mascherano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Otakar Bartoš, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tomás La Grecca no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fermín 'Quebrantahuesos' Caruana de Sanfe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.