Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os pelexos (436716) - Cartavio CF (125682) » 647041228: T60/R4

Copa 647041228 Información oficial sobre el partido 647041228 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

os pelexos Alineación oficial del equipo 'os pelexos' en el partido 1 - 3 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
os pelexos Alineación oficial del equipo 'os pelexos' en el partido 2 - 0 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os pelexos

Goles Goles

  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 49 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Juan López, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el pelexos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Juan López va disposar d'una bona oportunitat al minut 28, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pere Tullà va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 41 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alberto Gálvez no s'ho podia creure.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fernando Caballeria va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alberto Gálvez no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Pere Tullà va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Rambaud.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pere Tullà de pelexos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Raúl Rambaud de pelexos per doble groga al minut 40.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Godert Aaftink de pelexos es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Cartavio CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Cartavio agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Elvan Yıldırım amb mestria.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El porter de Cartavio va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Grigoris Konstantinou va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El contraatac de Cartavio va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Grigoris Konstantinou va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Godert Aaftink no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Elvan Yıldırım estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el Cartavio va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Haroldo Cangas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.