Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Millonarios de Villalba (1370659) - Sabatinis (992570) » 646896712: T60/R3

Copa 646896712 Información oficial sobre el partido 646896712 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

C.A. Racing de Bimbeada Alineación oficial del equipo 'C.A. Racing de Bimbeada' en el partido 1 - 9 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
C.A. Racing de Bimbeada Alineación oficial del equipo 'C.A. Racing de Bimbeada' en el partido 0 - 9 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Racing de Bimbeada

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Bimbeada va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Manuel Meira, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alberto Pavè que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Sabatinis

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Martínez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Héctor Mendicute va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sabáticos.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Israel Ilumberri va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sabáticos, Enrique Berceo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Héctor Mendicute va augmentar l'avantatge de Sabáticos a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Enrique Berceo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Antonio Quijada, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Joan Vilaltella des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonatan Campeny de Sabáticos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Rafael Cadell va augmentar l'avantatge de Sabáticos a 1 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Israel Ilumberri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Sabáticos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Reyes perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.