Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BrugosNorte (1366990) - Reservoir Dog_s (799045) » 646895016: T60/R3

Copa 646895016 Información oficial sobre el partido 646895016 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Oviedo Deportivo fc Alineación oficial del equipo 'Oviedo Deportivo fc' en el partido 1 - 2 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Oviedo Deportivo fc Alineación oficial del equipo 'Oviedo Deportivo fc' en el partido 5 - 2 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
Es un cenizo 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Deportivo fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Deportivo contenien la respiració mentre en Olli Metsänoja s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dragoş-Adrian Ţura va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Perderika Mendialde es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Lauro Tristán va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rafael Mariñas va estar a punt d'empatar per a Deportivo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lartor Mile va desviar la pilota a l'últim instant.

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 26 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Reservoir. Damian Kocowski el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Reservoir va ser finalitzada des de l'esquerra per Enrico D'Amicis al minut 47. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrico Tumino al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Zippel de Reservoir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.