Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los XI Mandamientos (441601) - Eclipse Fútbol (1336738) » 646894795: T60/R3

Copa 646894795 Información oficial sobre el partido 646894795 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido 3 - 1 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido 0 - 1 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
Tiene bastante suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los XI Mandamientos

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Uriele Di Massimo facilitava les coses al Mandamientos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Eppu Kukkakorpi va demostrar la seva experiència quan al minut 72 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Makan Iranifar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mandamientos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sepp D'Elia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Ferran Betoret del Mandamientos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eppu Kukkakorpi de Mandamientos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Makan Iranifar de Mandamientos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eclipse Fútbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Raga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luigi Dall'Oglio va intentar anar-se'n per velocitat al minut 4 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dimos Patoulas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dan Agavriloaiei va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Luigi Dall'Oglio aquest no va estar a l'altura.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Abdelwahid Bouchnaq va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jandos Zhasuzakov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vanni Assini de Eclipse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.