Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berenjena F.C. (796126) - Poch Hawks (1338532) » 646894726: T60/R3

Copa 646894726 Información oficial sobre el partido 646894726 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

U.D.BUSTACA Alineación oficial del equipo 'U.D.BUSTACA' en el partido 2 - 1 Racimo F.C. Alineación oficial del equipo 'Racimo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.BUSTACA Alineación oficial del equipo 'U.D.BUSTACA' en el partido 0 - 2 Racimo F.C. Alineación oficial del equipo 'Racimo F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.BUSTACA

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El U.D.BUSTACA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Luis Rebollo Morcillo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Kjeld Spur va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Viliam Bačák es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.D.BUSTACA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Allan Jacobs, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Miguel Encinas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fulvio Eckerle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Rebollo Morcillo.

Racimo F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Racimo van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 73 quan Milcho Minov sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Gabilondo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Juan Gabilondo va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Racimo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Gabilondo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Felipe Ortiz Manuel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Elizeu Gomes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Gabilondo des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Javier Bellota va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.