Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Remolambos FC (1366193) - vva. del trabuco (48586) » 646894486: T60/R3

Copa 646894486 Información oficial sobre el partido 646894486 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Los Machotes Alineación oficial del equipo 'Los Machotes' en el partido 5 - 2 vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Machotes Alineación oficial del equipo 'Los Machotes' en el partido 2 - 0 vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido
Tiene bastante suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Machotes

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Marc Reixach s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Nils Blancken va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 51 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Machotes. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Faustas Čujevas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Machotes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Massimo Brenta va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Machotes va aconseguir el 5 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Faustas Čujevas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nils Blancken que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aldo Loccioni va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Kristobare Alkiegi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Faustas Čujevas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

vva. del trabuco

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, trabuco es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Fuentes Campos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de trabuco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gildardo De Brigard va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): trabuco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Gildardo De Brigard va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de trabuco, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Zayd Rasti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Zayd Rasti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Fuentes Campos de trabuco es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.