Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bala Azul (312120) - El Quiebro (1420234) » 646894311: T60/R3

Copa 646894311 Información oficial sobre el partido 646894311 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Bala Azul Alineación oficial del equipo 'Bala Azul' en el partido 1 - 3 El Quiebro Alineación oficial del equipo 'El Quiebro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bala Azul Alineación oficial del equipo 'Bala Azul' en el partido 0 - 3 El Quiebro Alineación oficial del equipo 'El Quiebro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bala Azul

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Eduardo Spicola facilitava les coses al Bala amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bala va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentin Garrec, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Bala van sortir al contraatac al minut 85, però Carles Virolés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bala Carles Virolés va intentar enganyar Fabián Andrés amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Magnus Sangmaister, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabián Andrés va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bala i 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bala Javier Bertrán, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fabián Andrés. El marcador continuava 1 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Valentin Garrec de Bala anava molt fort i col·locat però Fabián Andrés no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.

El Quiebro

Goles Goles

  • 170 Minuto 32 (Gol de falta): El Quiebro va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de José Corvinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del El Quiebro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús María Sorzano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Marcos Campanga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): José Corvinos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Afonso Nunes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Toni Texidó va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en José Corvinos, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Jesús María Sorzano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Afonso Nunes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El Quiebro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Sergio Maestre España va quedar-se sol davant el porter Afonso Nunes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Karl Dickson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Jesús María Sorzano va marcar al minut 95 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toni Texidó ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Es duien 111 minuts de partit jugats quan Toni Texidó va estar a punt de posar per davant a El Quiebro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Afonso Nunes va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de El Quiebro Fabián Andrés no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Afonso Nunes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): José Ocaña de El Quiebro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Afonso Nunes en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de El Quiebro Marcos Campanga va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.