Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuloteam (314408) - Parousia (1332937) » 646894142: T60/R3

Copa 646894142 Información oficial sobre el partido 646894142 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 1 - 2 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 2 - 0 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuloteam

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Błażej Koniarczyk va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Zuloteam: 1 a 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Błażej Koniarczyk no va ser aprofitada per en Antonio Zanni que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Parousia

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Parousia eren letals, i José Vicente Copeiro va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Antonio Galdeano de Parousia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xocas Acha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Parousia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Paco Marín Sánchez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Parousia van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Edgardo Ovando Solis no va ser gens encertat.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el Parousia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Wolframm Gude s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.