Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ateneu Deportiu Guíxols (802076) - Olimpic de Burdeos (1593528) » 646893732: T60/R3

Copa 646893732 Información oficial sobre el partido 646893732 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Inter Guíxols FC Alineación oficial del equipo 'Inter Guíxols FC' en el partido 2 - 4 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inter Guíxols FC Alineación oficial del equipo 'Inter Guíxols FC' en el partido 0 - 4 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Guíxols FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Guíxols aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pablo Bejes va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alberto Fernández Roces va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Guíxols empatava el partit, 2 a 2, al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guíxols va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mait Okspuu va sortir per sobre el travesser.

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 31 minuts, Alireza Iliati va superar per velocitat Mait Okspuu per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 187 Minuto 56 (Gol tiro lejano): En Bogdan 'Piesito' Stęporek conduïa pel cercle central i, veient a en David 'Samy' Pierrot desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.
  • 187 Minuto 94 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Olimpic volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 94 van aconseguir marcar quan en Arvid Tuvlund va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 3.
  • 185 Minuto 108 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ferruccio Cappellato, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Franck Mengal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David 'Samy' Pierrot després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Dias Mota va poder desviar-lo a córner.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): Al minut 55 un refús amb el peu d'en César Dias Mota va anar a parar als peus del Alireza Iliati que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 280 Minuto 98 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 98 per 岳 (Yue) 发财 (Facai) va anar a parar a la creueta.