Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletic skrotto (991958) - Kasi ke NO (488764) » 646730558: T60/R2

Copa 646730558 Información oficial sobre el partido 646730558 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido 4 - 1 Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido 3 - 2 Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,2 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic skrotto

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Danislovas Mšastas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. atletic empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): atletic s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Edmundo Valentim per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): atletic va aconseguir el 3 - 1 quan Andreas Mjøen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del atletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edmundo Valentim va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pío Queirón al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Radosław Krupicki va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ermes Bulliani de atletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kasi ke NO

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Juan Mila donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Vladimiro Aller de Kasi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Amennay Younsi va estar a punt de posar per davant a Kasi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Barni va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pedro Tarazona va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Juan Luis Dordas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.