Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletico San Esteban (493197) - f.c titanes catalanes (797993) » 646730536: T60/R2

Copa 646730536 Información oficial sobre el partido 646730536 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido 2 - 3 Els Filibusters Alineación oficial del equipo 'Els Filibusters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido 2 - 5 Els Filibusters Alineación oficial del equipo 'Els Filibusters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico San Esteban

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Yann Leblanc, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yann Leblanc va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Domenico Ghignone va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alexis Galego al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Àngel Oliva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ghaith Riahi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Atletico enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henry Landgärds es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Els Filibusters

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 30 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Basarri Espillaga.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Basarri Espillaga.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Filibusters prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Alejandro Caudeli.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Nicu Bugneriu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Barrero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Basarri Espillaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicu Bugneriu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bartomeu Tell va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ainar Urrelo per la seva rapidesa. Al minut 74 va intentar marxar per velocitat d'en Ludwig Hapke, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.