Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jongar (1579697) - new bielas fc (1369398) » 646730357: T60/R2

Copa 646730357 Información oficial sobre el partido 646730357 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Juezdred Alineación oficial del equipo 'Juezdred' en el partido 3 - 1 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juezdred Alineación oficial del equipo 'Juezdred' en el partido 3 - 0 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juezdred

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, César Augusto Oñate facilitava les coses al Juezdred amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Juezdred va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Rafael Apraiz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Juezdred va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Metodi Kirkov des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): John Murray va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Juezdred va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan John Murray va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rinus Lamers.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, František Blaško gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rinus Lamers va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Juezdred ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Apraiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Pescaeros FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Sébastien Gallier va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pescaeros, Ionuţ-Cătălin Buiac, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jonas Rislind va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Corneliu Leahu de Pescaeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.