Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PLUS ULTRA BARÇA (434496) - Krakožhia (1595416) » 646730068: T60/R2

Copa 646730068 Información oficial sobre el partido 646730068 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

ElBigotdeInsa Alineación oficial del equipo 'ElBigotdeInsa' en el partido 1 - 2 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ElBigotdeInsa Alineación oficial del equipo 'ElBigotdeInsa' en el partido 4 - 0 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ElBigotdeInsa

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Justo Celayanda de ElBigotdeInsa va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Oier Zilaurren quasi marca en una jugada assajada de córner que Modesto Pemán havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): ElBigotdeInsa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joaquín Mateo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ElBigotdeInsa German Muckenfuss quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en German Muckenfuss va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Massimo Arcais va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Oier Zilaurren va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joaquín Mateo no va entrar per centímetres.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Massimo Arcais de ElBigotdeInsa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Joaquín Mateo de ElBigotdeInsa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Krakožhia

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Salusti Zibiriain de Krakožhia va fer un bon esprint per escapar-se de Massimo Arcais i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, una falta xutada per Alberto Belmar va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Krakožhia. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Krakožhia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Sergi Botam va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.