Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Ourenses (989505) - Salamon FC (125461) » 646729896: T60/R2

Copa 646729896 Información oficial sobre el partido 646729896 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

F. C. Ourenses Alineación oficial del equipo 'F. C. Ourenses' en el partido 3 - 6 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Ourenses Alineación oficial del equipo 'F. C. Ourenses' en el partido 1 - 2 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Ourenses

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yoni Boone ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ourenses es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jill Raggenbass va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ourenses empatava el partit, 2 a 2, al minut 66.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Yoni Boone s'emportà una gran ovació del públic local al minut 70, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Emanuel Pereira del Ourenses ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Giuseppe Lanzetti de Ourenses va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ourenses Boris Paponov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giuseppe Busin. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Yoni Boone de Ourenses va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 5.

Salamon FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jorge Culebras de Salamon marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Aljoša Ninčević quedar desmarcat i marcar per a Salamon al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Òscar Desquens sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Culebras que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Òscar Desquens va xutar magistralment una falta al minut 41 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Óscar Las Heras quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Sarria havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Aljoša Ninčević va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Salamon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Las Heras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Òscar Desquens al minut 68 semblava entrar, però Jón Nielsen va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Aljoša Ninčević de Salamon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 101, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Desquens de Salamon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Monsalve de Salamon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Salamon, Òscar Desquens, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Óscar Las Heras anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Salamon.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Salamon Pablo Monsalve no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jón Nielsen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 6.